SLOVÁCKÁ ČESNEČKA

23. června 2016 v 20:13 | supice |  ZDRAVÉ RECEPTY

- pro zobrazení receptu stačí rozkliknout článek -


INGREDIENCE
česnek
sádlo
2 brambory
celerová nať
petrželová nať
kváskový chléb (recept zde)
sůl

Uděláme nejlépe pokud použijeme potraviny z vlastních zdrojů (zahrádka, příroda). Pokud to není možné, nakupujeme potraviny pěstované v ekologickém zemědělství, pokud možno z České republiky, z jiných zemí vybíráme potraviny s označením fairtrade.

POSTUP
Do hrnce se slanou vodou vložíme oškrábané a na kostky pokrájené brambory. Přidáme k nim nasekanou nať a vaříme, dokud brambory nezměknou. Poté brambory vyndáme a pomačkáme. Do každého talíře dáme trochu česneku utřeného se solí, lžíci sádla a trochu pomačkaných brambor. Zalijeme vývarem a přidáme na proužky nakrájený chléb.



 


Komentáře

1 Lady de Vampire Victoria Lady de Vampire Victoria | Web | 23. června 2016 v 22:52 | Reagovat

pěkné

2 supice supice | E-mail | Web | 24. června 2016 v 8:08 | Reagovat

[1]: Děkuji. Určitě vyzkoušej:)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.